Dodano: 2008-02-11 19:42
| nomay napisał(a): |
| EDIT: Po głębszym zastanowieniu się, wycofuję pomysł...zalegalizowany stałby się kolejną kolorową wódką, bez tej tajemniczej mgły... |
Buziaki Nomay Schatz
W sumie masz racje, droga J.
co nie zmienia faktu, ze ja zmierzam teraz do podziemi :wink:
Jesoo, ale mam szmera, ma volta to winko, ktorym sie własnie racze, Andrew robi najlepsze winko pod słoncem, a mialam je tylko sprobowac, a tu hmmm, regularna popijawa :lol:
pozdrawiam
Dodano: 2008-02-11 19:45
Witaj Dzej :*
Ja w tym momencie pozwole sobie wzniesc kielich, za kolejnego wielkiego aktora, ktory odszedl...Wczoraj zakonczyl zdjecia do ostatniego filmu na tym padole, Roy Scheider...niezapomiany szeryf ze Szczęk, maniacy horrorow kojarza go napewno z "Klątwy żywych trupów" z 64 roku, ponadto zagrał w "All That Jazz", slynnej "Odysei Kosmicznej", "Francuskim Łączniku" i wielu innych...Szkoda...Bardzo go lubilem
Dodano: 2008-02-11 19:48
kawy.... tylko spokój moż mnie uratować a z wami wsio można... ech, pogadajmy o pierdołach, co? nic tak nie odpręża i odmóżdża jak rozmowy o wszystkim i niczym jednocześnie... a i może Semjankowe ciśnienie się uspokoi :wink:
Dodano: 2008-02-11 21:21
<tymczasem w podziemiach>
Selen moja Droga, gdzie żeś się schowała <zza pazuchy wyciąga piórko...ale ćśiiii...nikt nic nie wie>
<
odkręca potencjometr...z zakamarków rozbrzmiewa Sopor Aeternus...on saturndays we used to sleep...>
Kocim krokiem pląsa po podziemiach...
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2008-02-11 21:33
Nooomayyyy! (probuje przekrzyczec muzyke)
Aaa, tu jestes:D (wyłazi zza kolumny)
(pokazuje na piorko) sesesese, jestes pewna? :wink: wiesz, ze to sie 'zle' dla Ciebie skonczy? 8)
(zaczyna dzikie harce za przykładem J.)
Dodano: 2008-02-11 22:01
Źle?! Dla mnie?! A kto tu ma łaskotki 8)...Szarżuje na Selene z wieeeeeeeeeeeeeeelkim czaaaaaaaaaaaaaarnym piórem (kruczy...jak na dekadenta przystało...recytując Edgara Alana Poe>...Plusk!!! Obie wpadły do zielonego baseny....
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2008-02-11 22:15
<
rzyglada sie>
widze niezla impreze sobie panie urzadzily :)
Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem
Dodano: 2008-02-11 22:18
spogląda w stronę zimnego...<myśli> inżynier obserwator...zamiast się przyłączyć to stoi za kolumną i udaje, że go nie ma ;>
Dodano: 2008-02-11 22:34
< pociaga solidnego łyka antidotum>
to co dziewczyny w co gramy ?
Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem
Dodano: 2008-02-11 23:13
<wynurza się na powierzchnię, dostrzega zza mokrej opadającej na oczy grzywy zakonspirowanego w cieniu osobnika> kolego Cold, jak widzisz gramy w zielone w basenie :wink:
Ja tu zostaję, mi tu dobrze, tylko glany ciągną trochę na dno :)
<łapie pióro dryfujące na fali> Nomay, chyba sprzęt Ci się trochę zmoczył :lol:
Dodano: 2008-02-12 06:59
New Day!
Witam i pozdrawiam. Wczoraj było "chmielowo" wieczorkiem, pospałem i wkraczam w dzisiejszy dzień z nutką optymy
S.
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2008-02-12 07:27
wstalem :)
semjan <grabulka>
ciekawe co przyniesie nowy dzien.
ps. mam nadzieje ze dziewczyny nie utopily sie w basenie 
Dodano: 2008-02-12 07:34
<wychodzi z podziemi i łapie sie za glowe>
Salut Przyjacielu, witaj Cold...
Matko, Semek, Ty widziales jaka te nasze kobietki zrobily rozpierduche na dole? 8O No tak to jeszcze nie bylo... 8O
Cold - spokojna glowa, jakies zwloki plywaja na materacach, nic im bedzie :wink: najwyzej pomarudza nam dzis, ze glowki bola :wink:
Pozdrawiam znad kubka kawki
Dodano: 2008-02-12 08:45
Cold, Semjanie, Faustusie, witam :) Dzisiaj wpadam tylko na chwilę, bo za 10 min. zaczyna mi się szkolenie.
Miłego dnia życzę.
I prefer to remain silent
Dodano: 2008-02-12 08:55
Witaj Martusiu
Zycze ciekawego szkolenia, mam nadzieje, ze nie bedzie Cie jakas plec przeciwna rozpraszac, tak jak mnie :lol: Choc z drugiej strony to w sumie, niech Cie porozprasza, mi sie to zaczyna podobac :wink:
Pozdrawiam z paczkiem i druga kawcią w dloni
Dodano: 2008-02-12 11:29
Witam serdecznie moich kawoszy. po tygodniu niebycia w pracy w koncu udalo mi sie dotrzec do DC :) uwalili mnie z rynków, wiec batalia sesyjna nie skonczona, ale juz coraz blizej konca. no i coraz mniej stresów.mozna teraz na spokojnie kawusie siurpnąć :)
.
Dodano: 2008-02-12 11:49
:arrow: Harl
Walcz Stańczyk :) nie poddawaj się, walcz! :)
WITAM nie witanych.
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2008-02-12 12:12
Witaj Harl
Dawno Cie nie bylo :wink: Wierze, ze dasz rade Stary, nie poddawaj sie, napewno Ci sie uda...
Kurcze, ale dzis jakis taki rozlazly dzien 8O
i juz 5h do gory wentylem :lol: Nie ma to jak zlosliwosc rzeczy martwych, eeh w piatek to sie na mnie zemsci - juz czuje to w kosciach
Dodano: 2008-02-12 12:21
czyli zostaje wypic piwko po południu 
.
Dodano: 2008-02-12 12:38
hej Martus , Harlus , Dottorus
czy ktos powiedzial piwo :)
Dodano: 2008-02-12 12:40
<z czeluści podziemnych korytarzy wyłania się postać...niezbyt dużych rozmiarów, z opuszczonymi witkami, wyraźnie wysuszona>
Bry wszystkim zgromadzonym <uśmiech>
<kieruje się do lady i głosem ściszonym, szeptem wręcz próbuje zwrócić na siebie uwagę Gospodarza>
Czy ja...halooo <stara się pociągnąć za mankiet...za krótka rączka>...czy ja mogłabym prosić o kawę po austriacku - z dużą ilością lodów waniliowych :)i dużą ilością kawy....i bitej śmietany też nie żałuj <mruga>
Dodano: 2008-02-12 12:49
Witaj Dzej, zielony szalencze :wink:
Hmm, kawy powiadasz? po austriacku? z duzą ilością lodow? Hmm, masz szczescie, ze sie w miare wyspalem mimo tych halasow w podziemiach :wink:
Zatem specjalnie dla Ciebie oraz dla Selenki, zanies Jej bo nieborak pewnie jeszcze nie predko nabierze sil, zeby sie podniesc :lol:
<szepcac na ucho>masz tutaj flaszeczke zielonego, po jednej dla Ciebie i Martusi, w koncu czym sie strulyscie tym sie leczcie biedactwa :wink:
:arrow: Zimnuś Morzuś - nie zdrabniaj, bo bede Cie kojarzyl z cieplą klucha :twisted:
Dodano: 2008-02-12 12:54
| dr_Faustus napisał(a): |
|
:arrow: Zimnuś Morzuś - nie zdrabniaj, bo bede Cie kojarzyl z cieplą klucha :twisted: |
tak mi sie rzucilo jak przeczytalem jeden z Twoich wczesniejszych postow
Witaj nomay ... przezylas
Dodano: 2008-02-12 12:55
Dzięki Dottore o wybawco :)
<bierze w łapkę szklanicę,pod pachę resztę lekarstw>
Idę pomóc wyleczyć się Selenie...na kozetce powinna kimać, chyba..., że się gdzieś zdążyła przemieścić...ale daleko na pewno nie zdołała się zaczołgać 8)
:arrow: Cold - jak zawsze :lol:
Dodano: 2008-02-12 13:00
| cold_sea napisał(a): |
|
tak mi sie rzucilo jak przeczytalem jeden z Twoich wczesniejszych postow ![]() |
DIAGNOZA: Nie czytac :!: :lol:
Dzis, prosze uwazac na mnie :wink: bo moge byc kasliwy :wink: chyba lewa noga powstalem z puebla
:arrow: Dzej Dzej - nie dziekowac - leczyc sie - siebie i Selene :wink: